Laatste update:
Aangemaakt op: 19 juli 2020 Laatste bericht: 1 week geleden
Gespreksonderwerpen
Image of luckylucy1r
luckylucy1r

Ben ziek vanaf 16 februari. Wacht nu op mijn coronatest uitslag want ik was rond andere mensen voor een verjaardagsfeest en ben bang dat ik het weer heb of steeds hebt. Ben NOG STEEDS aan het hoesten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het lijkt elke dag dat het de laatste dag is, maar het is nu al 5 maanden. Ben het helemaal zat. Mijn huisarts en ik had al issues een jaar geleden, en wil niet toegeven dat haar assistent een hele grote fout heeft gemaakt. Dus nu heb ik mijn corona uitslag expres naar hun telefoon nummer gestuurd. Wacht op mijn uitslag morgen. Vond het ook bizar dat mondkapjes niet verplicht waren als mensen via fiets naar de testcenter gaan.

Mijn kat was ook ziek na mij en wil ook weinig doen in vergelijken met een jaar geleden in de zomer.

Moet de rest van dit coronaslijm ophoesten, maar het lijkt dat er steeds ietsje meer erbij komt. Ik ben al door een doosje broomhexine (2x, 3 keer per dag), en van bruistabletten was ik misselijk geworden, want ik heb een natriumarm dieet. In VS gebruikte ik vroeger guaifenesine tabletten voor een heel klein prijsje. Snap niet waarom dat nu niet te vinden is in NL. Werkt gewoon prima en helemaal niet duur. Kom op NL.

Verder had ik verwacht in februari dat GGD naar mijn deur zal komen voor contact tracing want ik was op een kunst/tech festival met veel internationele mensen (ook noord italie). Gek dit het allemaal maanden lang heeft geduurd. Ze waren duidelijk niet voorbereid. Ik was al in paniek in februari en niemand wilden luisteren.

Heb net geleerd over een andere medicijn (flu...) dus daar zal ik voor vragen deze week. Gisteren een stoom ding (inhalator) laten bezorgen om tea tree olie met vlierbessen tea damp om te kunnen in ademen. Dat lijkt mij meer rechtstreeks om een virus in mijn longen te verwijderen. Ik laat jullie weten of het werkt. Ik denk echt dat de meeste problemen van corona komen door deze super plakkerige slijm, en de rest is door stres en isolatie. Er zijn ook wat oefeningen die ook werkte (autogenic drainage, active cycle of breathing technique, percussion, chest clearance techniques), maar duidelijk is er nog iets aan de hand dat het nog nodig is. Wat ook werkt: thijm, salie, citroen melisse thee voor virus remmend effecten en slijm oplossen.

gr

Lucy

Je bent nog niet ingelogd. Log in om te kunnen reageren.

Ingezv 3 maanden geleden

Hoi Lucy,  waarschijnlijk gaat je test negatief zijn, omdat hij eigenlijk alleen de eerste anderhalve week werkt. Daarna daalt het virus naar je longen en kan de test hem niet meer zien. Maar dat wil niet zeggen dat het geen corona is. Dus laat je niet van je stuk brengen. Succes met de huisarts en beterschap. Inge

luckylucy1r 3 weken geleden

update -- Heb een goed genoeg middel gevonden bij mijn drogisterij in Delft. Het bevat dextromethorphan. Ik neem dat in combinatie met kattenklauw. Heb nog wel dagen dat het terug lijkt te komen, maar het heeft mijn hoest bijna helemaal opgelost EINDELIJK.

Ingezv 1 week geleden

Wat fijn om te horen. Ik hoop dat je snel helemaal opknapt. Dat hoop ik voor iedereen op dit forum. 

luckylucy1r 1 week geleden

Bedankt. Iemand gaat mij toch wel die andere middel sturen uit VS. Het is not niet helemaal opgelost. Ik vind het nog steeds schandalig dat het nergens te vinden is in NL.